fbpx
 

Welke producten zitten in de Stalenbox?

In jouw persoonlijke stalenbox vind je de selectie aan stalen van de producten die jij samen met jouw persoonlijke stylist hebt samengesteld. We bieden op dit moment stalen van verf, behang, bank, vloerkleed, vloer, plisségordijn, jaloezie, gordijn, vitrage, rolgordijn. Je hebt hierdoor alle tijd om thuis de producten en combinaties te testen. De kleuren te bekijken en stoffen te voelen. Op jouw shoppinglijst vind je ook alle aankoopinformatie van de andere producten die je hebt geselecteerd. Zoals verlichting, kasten en accessoires. Hiermee wordt je Woon Makeover compleet. 

Hoe persoonlijk is de stalenbox?

Een huis is geen showroom, maar een plek waar jij leeft. Je wil er tot rust komen en genieten. De woonstylist achterhaalt jouw wensen en zorgt er voor dat jij de WOW factor krijgt van je huis. Iedere box is uniek en wordt afgestemd op jouw smaak, stijl en kleuren.    

Is het advies voor 1 ruimte of de hele woning?

Je krijgt advies voor één ruimte naar keuze. Bij aanmelding geef je aan voor welke ruimte het is zodat de stylist zich kan voorbereiden.

Mocht je advies willen ontvangen voor de woonkamer, dan ontvang je nu tijdelijk, het advies voor de eetkamer kosteloos erbij. 

Verder denken we met je mee hoe je bepaalde producten kan laten terugkomen in de gehele woning. Zo adviseren we de vloer en raambekleding voor de complete woning zodat er een eenheid ontstaat.  

Voor wie is de stijlbox?

De stijlbox is voor iedereen die op een slimme manier een Woon Makeover wil bereiken. Het maakt niet uit hoe je woont. Van een nieuwe look in je woonkamer tot een verhuizing waarbij je alles rigoureus anders wilt aanpakken. En alles daar tussenin. 

Het maakt niet uit waar je woont in Nederland. Wij geven advies met een video call dus je kan thuis blijven. De  stijlbox ontvang je met de pakketservice.

Het enige dat je nodig hebt is een internetaansluiting en een leuk interieur projectje natuurlijk… 

Hoe ziet de shoppinglijst er uit?

De shoppinglijst komt voort uit het stylingadvies. Op de lijst staan alle benodigde producten voor jouw Woon Makeover die voldoen aan jouw interieurwensen én passen bij jouw budget. Het is een overzicht van alle producten, prijzen en kenmerken.

Zo geven we bij een bank de volgende informatie:

  • Aantal benodigde zitplekken
  • Kleur
  • Stof
  • Merk
  • Type
  • Positie van de longchair bij een hoekbank (aan de linker- of rechterkant)   

Ook wordt er aangeven waar je de producten kan kopen. Bijvoorbeeld in een fysieke showroom (winkel) of online shop. De shoppinglijst is handig om te gebruiken tijdens je shopmissie zodat je weet waar je naar op zoek bent. 

Gericht shoppen met Woon Makeover.   

Ik wil niet alles nieuw kopen, kan dat ook?

Je bespreekt samen met je stylist wat je wilt behouden. Als dat kastje van je oma belangrijk is, vinden we het juist een uitdaging om er een creatieve oplossing voor te vinden. Dat is vaak veel leuker dan een nieuw kastje kopen.

En als je bed zo lekker slaapt, waarom zouden wij dan zeggen dat je een nieuw bed moet kopen? Wij zorgen ervoor dat het past bij de rest van je interieur. Zodat het een eenheid is en klopt.

Wij staan voor een slimme Woon Makeover

Zijn we verplicht spullen uit de stijlbox te kopen?

Wij maken het makkelijker om een keuze te maken uit al het aanbod dat beschikbaar is. Hierbij verwijzen we uiteindlijk alleen door naar winkels die betrouwbaar zijn en kwaliteit leveren. Die voldoen aan onze kwaliteiteisen en doen wat ze zeggen. Wij geven je onderbouwde shopping tips, maar je bent vrij om zelf te kiezen. Het is jouw huis! 

Doen jullie ook de hele Woon Makeover, zoals op tv?

Nu niet, maar we hebben gezonde ambities voor de toekomst. Wij willen dat ooit aanbieden, maar pas als we dit uitgebreid hebben getest en hier klaar voor zijn. We willen het namelijk wel goed doen.  

 

Ik heb een andere vraag

Als je vraag hier niet tussen staat dan kan je contact opnemen met hallo@woonmakeover.nl

We beantwoorden je vraag binnen 24 uur.