fbpx
 

Over Woon Makeover

Woon Makeover is de plek waar je slim & makkelijk een keuze kan maken in de wirwar van stijlen en producten. Voor als jij toe bent aan een nieuw interieur, maar niet weet hoe.  

Ik ben Annelies, founder van Woon Makeover. Ik zit al 30 jaar in het interieur vak. Ik heb voor veel bekende woonwinkels gewerkt en de prachtigste producten gezien. Telkens kwamen er weer nieuwe producten bij.

Ondanks al dat aanbod merkte ik bij mijn vrienden dat ze nog steeds niet wisten waar ze moesten beginnen. Hierdoor zag ik om mij heen interieurprojecten vertragen en bewoners die niet van hun huis konden genieten. Dat is jammer, want je huis is juist dé plek waar je tot rust wilt komen. Waar je heerlijk onderuit op de bank wilt liggen met een lekker glas wijn.

Dus vaak werd ik er dan bijgehaald om ‘even’ te helpen. Om de juiste keuzes te maken en er één geheel van te maken. Hele herkenbare zaken, waar we allemaal tegenaan lopen. Dan wil je dat een expert ‘even’ meekijkt en je helpt om beslissingen te nemen. Daarom ben ik Woon Makeover begonnen.

Woon Makeover bestaat uit een netwerk van de beste Woonstylisten. Wij vinden onszelf stoer en rebels en houden er van om dingen op een vernieuwende wijze te doen. Ook als het gaat om jouw interieurproject. Waarbij het soms voelt als een zware opgave. Wij zorgen voor overzicht. Ons speciaal ontwikkelde 3 stappenplan helpt je om keuzes te maken. Hiervoor hoef je de deur niet uit, voor jou omdat je al zo druk bent.

Wij denken out of the box

Wij proberen ons werk telkens te verbeteren en hebben grote ambities. Wij voelen ons onafhankelijk en zijn niet van een merk of woonwinkel. Verwijzen alleen door naar een winkel als de producten precies passen in jouw Woon Makeover. Dan alleen naar winkels die doen wat ze zeggen. Zo simpel is het eigenlijk.   

Fijne dag!

Annelies

Annelies

Jildau

Mirjam

Jessica

Toni

Mascot