Echte ervaringen

Au…dat doet pijn

28 januari 2019. Door Annelies

28 januari 2019. Door Annelies 

 

Au…dat doet pijn

Het is midden in de nacht – 3:17uur – en ik zit achter mijn laptop aan mijn werktafel. Het is hartje winter en koud. Klinkt als het begin van een slechte roman. Normaal zou ik in bed moeten liggen en genieten van de rust, helaas vannacht niet.

‘Dit is de derde nacht in mijn nieuwe huis en ik moet zo wennen’

Herken je dat? Het gevoel dat je nog moet wennen aan je huis? Ik lag in bed en moest naar de WC. Natuurlijk geen licht aan, ik wilde snel weer verder slapen. In het donker liep ik tegen een deur op, waarom was die deur daar? Die deur was toch een meter verder? Vervolgens stoot ik ook nog eens tegen de deurklink.

‘Au…dat doet pijn’

Het gevolg hiervan is dat ik klaar wakker ben en niet meer kan slapen. Het is wel mijn huis, maar voelt nog niet als mijn huis. Het ruikt er ook nog naar verf en ik kan de geluiden niet plaatsen. Als het piepje van de magnetron gaat, denk ik dat het de afwasmachine is en andersom.

Heb jij dit ook nog?

Laat je het zoals het is? Of zorg je ervoor dat het jouw huis wordt? Waar je lekker kan thuiskomen na een drukke werkdag. Waar iedere bewoner zijn eigen favoriete plekje heeft. Waar je blindelings de weg kent zodat je je niet meer stoot.

Geloof mij: het kan snel beter worden.

Ik ben Annelies en dit is waar ik je graag mee help. Ik gun jouw ook een thuis. Woon Makeover maakt het leuk en makkelijk om dit te realiseren.

Probeer het nu!


Quiz: Wat zegt jouw slaapkamer over jouw persoonlijkheid?

Romantisch interieur wordt stoer industrieel

Woon uitdagingen van een samengesteld gezin

Help wij gaan samenwonen…

Laten we eerlijk zijn

De bank past nnn…

Hij heeft geen smaak

Au…dat doet pijn

5 tips voor een goed interieur

5 tips voor dé perfecte bank

3 tips om uitgerust wakker te worden