Achter Woon Makeover: Annelies Boonstra

Ik ben Annelies, founder van Woon Makeover. Mijn hele professionele leven werk ik in de woonbranche en heb ik ervaren waar ook jij tegen aan kan lopen. Welke smaak past bij mij? Waar moet ik beginnen?
Persoonlijk heb ik een aantal zaken geleerd waardoor ik daar nu geen last meer van heb. Daarom voelt het goed dat ik zoveel mensen help om een Woon Makeover te realiseren.

Het gevoel van een Woon Makeover gun ik jou ook

Voor mij is dit de leukste baan van Nederland, omdat ik zie wat een Woon Makeover met je doet. De spontane reactie die jij geeft als jouw Woon Makeover is afgerond is fantastisch. De energie die je krijgt van jouw Woon Makeover is ongekend. Dat maak ik dagelijks mee en daar krijg ik weer energie van.

Het netwerk

Wij vinden onszelf stoer en rebels. Houden er van om dingen op een vernieuwende wijze te doen. Ook als het gaat om jouw interieurproject. Waarbij je kan vastlopen en het soms voelt als een zware opgave.

Ons speciaal ontwikkelde 3 stappenplan maakt het lichter en leuker, met handige online tools. Voor jou omdat je al zo druk bent. Het wordt hiermee ook voor ons geweldig om jouw Woon Makeover te realiseren.

P.S. wil je nog meer weten over Annelies? Check INSTA & Linkedin

Matthijs Koppen
Creative director

Maarten Willemstein
Fotograaf

Jildau van der Meulen
Social media expert

Jacques Ulje
Web Development

Toni van Ortega
Graphic Design

Mascot
Altijd goed